Bestellen en copyright

       

Al het materiaal is vrij van copyright. Aan het gebruik zijn geen kosten verbonden. Kennis moet je immers delen en niet bezitten. De teksten en afbeeldingen zijn vrij te gebruiken voor onderwijs-, zakelijke-, en wetenschappelijke doelstellingen. De enige voorwaarde is een juiste bronvermelding: Nieuwenhuis, M.A., The Art of Management (the-art.nl), ISBN 90-806665-1-3, 2003-2006.

  • De CD met Deel 1 van het e-Book  The Art of Management (Pdf-formaat) en de meest recente Powerpoint-files (orgineel, zelf aan te passen voor eigen gebruik) is hier te bestellen (€ 47,50 inclusief Btw en verzendkosten).
Managementadvies

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het materiaal, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook voor managementvraagstukken binnen uw eigen organisatie kunt u altijd vrijblijvend een beroep op ons doen. The Art of Management bv is een zelfstandig gevestigd Management Consultancy Bureau.

Credits
 

De resultaten zijn het werk van velen. Daarvan mogen we Herman Wikkerink (Belastingdienst) en Alvin Noteboom (Politie) zeker niet onvermeld laten. Dankzij hun inspirerende bijdrage is dit gedachtegoed wat het is: een waardevol fundament voor integraal management en procesgericht werken in de praktijk.

        Gebruik in praktijk

Het materiaal wordt naar ons bekend op enige tientallen Hogescholen en Universiteiten in het curriculum gebruikt (zie bijvoorbeeld Hogeschool Utrecht en Hogeschool Rotterdam). Ook vele afstudeerscripties variërend van de forensische psychiatrie tot aan beveiliging en ICT-management gebruikten delen en concepten uit The Art.

Het materiaal is daarnaast opgenomen in een breed scala aan publicaties zoals Het ABC van verandering en (eGEM Publicatie) en het Referentiekader Conflict- en Crisisbeheersing.

Het meest bijzondere is toch wel de opname van The Art of Manegement in het Referentiekader organisatieontwikkeling van de Lokale Belgische Politie. Daartoe werd het besturingsframe door de Minister van Binnenlandse Zaken zelfs in het Belgisch Staatsblad vastgesteld (Nederlands, Frans en Duits).

Van geven word je rijk

Dr. Marcel Nieuwenhuis
Vragen en opmerkingen naar marcel@the-art.nl.