3 dingen die altijd van pas komen op het kantoor

Wanneer je aan producten of dingen denkt die je echt niet kunt missen op kantoor, dan denk je waarschijnlijk al snel aan een kop koffie op je bureau, een pennenhouder en bureaula’s waar je al je spul in kwijt kunt. Maar er zijn ook nog andere producten waar je waarschijnlijk niet snel aan denkt, maar die zeker wel van pas kunnen komen op kantoor. We hebben er drie voor je op een rijtje gezet!

Concentratie plantjes

Wanneer je van acht tot vijf dag in dag uit op kantoor zit, kan het soms moeilijk zijn om de hele dag je aandacht erbij te houden. Op een gegeven moment raak je afgeleid van een vogel die voorbij vliegt of ga je gesprekken mee luister van je collega’s. Wat je ook doet, je bent op dat moment dus niet aan het werk.

Nu is het natuurlijk niet zo dat je ook daadwerkelijk van acht tot vijf alleen maar naar je scherm moet staren. Maar als je eenmaal uit je workflow bent, is het moeilijk om daar weer in te komen. Daarom is het interessant om concentratie plantjes te plaatsen op je kantoor. Je hebt allerlei verschillende soorten planten die een stof afgeven die je helpen beter te concentreren. Het boost niet alleen maar je productiviteit, maar zorgt ook nog voor kleur op het kantoor, een win-win situatie dus.

Een goede nietmachine

Het klinkt misschien heel sullig, maar een goede nietmachine komt ook altijd van pas. Hoe vaak heb je wel niet dat je op je bureau allemaal losse blaadjes hebt liggen. Links, rechts, boven, onder, je komt er bijna in om. Eén druk met je nietmachine en de blaadjes liggen niet meer overal om je heen, maar op een geordende stapel.

Wat goed op een nietmachine aansluit is een Tacker. De nietmachine waarvan je niet wist dat je deze nodig had. Hij is krachtiger dan een normale nietmachine en kan van alles aan elkaar vast maken. Wanneer je dus meer dan alleen maar blaadjes aan elkaar vast wilt nieten, is het zeker niet verkeerd om ook een Tacker aan te schaffen!

Ontspanning

Je wil het liefst aan één stuk doorwerken, zodat je je werk afkrijgt. Maar om optimaal werk te kunnen leveren is het ook belangrijk dat je af en toe even ontspant. Dat houdt niet in dat je alleen even naar de wc loopt en een kop koffie haalt, maar zorg ervoor dat je even helemaal je kop verzet.

Dit kan bijvoorbeeld door een potje tafeltennis te spelen of een potje tafelvoetbal. Het is dus belangrijk dat je ook iets in je kantoor hebt staan waar je even helemaal door kan ontspannen. Hang een dartbord op of doe een potje minigolf. Allemaal dingen waardoor je even kan ontspannen en daarna weer met een frisse kop de dag kan beginnen!