Drie voordelen van legbordstellingen 

Heb je een klein magazijn, waar je zo veel mogelijk in wilt opslaan? Dan is een legbordstelling een goede optie. Een legbordstelling wordt vaak gebruikt voor kleine lichte artikelen. Doordat je de stelling zelf kunt ontwerpen, kun je het zo efficiënt mogelijk indelen. Hierdoor bespaar je gemakkelijk ruimte. Ben je benieuwd naar de voordelen van een legbordstelling? Lees dan verder en kom erachter! 

Gemakkelijk op te bouwen

Een groot voordeel aan legbordstellingen, is dat je deze zelf kunt opbouwen. Vaak hoef je niet eens gebruik te maken van moeren en bouten. Er hoeft dus geen bedrijf te komen die dit voor jou doet. Dat bespaart natuurlijk veel kosten. 

Op maat

Een ander voordeel aan legbordstellingen, is dat je zelf kunt bepalen hoe je de stelling inricht. Ideaal dus als je per seizoen een wisselend assortiment hebt. Ga je jouw assortiment uitbreiden? Dan kun je gemakkelijk extra stellingen tegen de huidige aanzetten. Daarnaast zijn de legbordstellingen verkrijgbaar in verschillende draagvermogens en maten. Als je van tevoren bedenkt welk draagvermogen en welke afmetingen je nodig hebt, kun je het gemakkelijk online bestellen en kom je niet voor verassingen te staan. 

Toebehoren

Om de stelling zo efficiënte mogelijk in te delen, kun je allerlei toebehoren aanschaffen. Dit zijn artikelen, zoals: bakken, tussenschotten en verdeelschotten. De bakken kun je gebruiken om kleine artikelen, zoals sieraden of schroeven in op te bergen. 

Gebruikte legbordstellingen 

Ben je enthousiast geworden over de legbordstellingen en wil je dit voor in jouw magazijn? Maar heb je geen groot budget? Dan zijn Stellingstunt gebruikte legbordstellingen wellicht een goede optie voor jou. Deze stellingen zijn al gebruikt, maar wel gekeurd. Op deze manier weet je zeker dat het veilig is. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt.nl en ontdek het aanbod aan nieuwe en gebruikte legbordstellingen.