Ruimtes indelen in jouw nieuwe bedrijfspand!

Jouw passie komt eindelijk van de grond in de vorm van een eigen bedrijf; eindelijk doen wat je altijd al wilde doen. Of het nou gaat om anderen financieel uit de brand te helpen, het inpakken van bestellingen omdat je een kledingwinkel runt of begonnen bent met het maken van jouw eigen creatieve creaties en deze verkoopt; als je ervoor kan kiezen je dromen achterna te gaan, moet je dat altijd doen! En soms komt zo’n droom samen met het intrekken in een nieuw kantoorpand; om alles maar vanuit huis te doen is net niks.

Maar wat als je een deal hebt gesloten met een bedrijfspand dat eigenlijk nog helemaal leeg is? Geen bureaus, geen stoelen, geen kasten en misschien nog vervelender; nog geen aparte ruimtes? Gewoon een groot leeg vierkant? Geen man overboord; er zijn een hoop oplossingen te bedenken voor het creëren van ruimtes in jouw nieuwe bedrijfspand; lees snel met ons mee!

Entresolvloer

Een entresolvloer – ook wel mezzanine of tussenverdieping genoemd – is een soort vide die in een bedrijfspand kan worden geplaatst, mits de afstand van de vloer tot het plafond ruim genoeg is. Wanneer je ervoor kiest om jouw bedrijfsruimte in te delen met het behulp van een tussenverdieping, kan je op een makkelijke en praktische manier onderscheid maken tussen het ‘kantoorgedeelte’ en het ‘werkgedeelte’. Plaats de administratieve kant van jouw bedrijf bijvoorbeeld op de begane grond, terwijl de uitvoering van taken (zoals het inpakken van bestellingen) op de tussenverdieping gebeurt!

Systeemwanden

Een andere praktische oplossing voor het indelen van jouw nieuwe bedrijfspand, is het gebruik maken van systeemwanden. Met systeemwanden kan je een kantoor, winkel of bedrijfspand op een efficiënte en flexibele manier inrichten. Je kan helemaal zelf bepalen waar je de systeemwanden geplaatst wil zien; het bedrijf dat je inschakelt regelt vervolgens de rest! Er hangen een hoop voordelen aan het plaatsen van systeemwanden; zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat het design van de wanden bij de overige looks van jouw bedrijf past, en hebben systeemwanden geen onderhoud nodig.

Er zijn veel soorten systeemwanden op de markt, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een glazen systeemwand, welke transparantie en stijl biedt. Daarnaast houdt deze soort warmte vast, lekker in de koude maanden (en voor de energierekening dus!). Je kan ook kiezen voor een gestukte systeemwand; dit kan in ieder gewenste kleur worden gestukt en geeft een nette en strakke uitstraling in jouw bedrijfspand!